Inne

Sometimes I take a book and tea then I see New world

BEST CHOCOLATE CUPCAKES.

28 babeczek

Suche składniki:
3 szklanki mąki
2 szklanki cukru pudru
1/2 szklanki niesłodzonego kakao w proszku (holenderski proces jak Droste lub innej marki dobrze)
2 łyżeczki sody oczyszczonej
1/2 łyżeczki soli

Mokre składniki:
1 szklanka mleka
4 uncji gorzkiej czekolady topi i chłodzi (chłodzony przez około 15 minut upewnić jego nadal topi choć nie chcę go do utwardzenia zapasowej)
½ szklanki plus 1 łyżka wody, ogrzewa do wrzenia (nie czajnik z wodą na kuchence gotowanie gotowe)
3/4 szklanki oleju roślinnego
2 duże jajka o temp. pokojowej
2 łyżki octu (nie ocet winny)
1 łyżeczka wanilii

Instrukcje

Można to zrobić za pomocą mieszadła lub strony stojaka z miksera lub piany, lecz jest bardziej 2 Metoda miski niż, jeśli będzie się mieszania ręcznego trasę

1. Rozgrzej piekarnik do 350F z zębatką w środku.
2. Papierowe kubki Place pieczenia w regularnych wielkości puszki muffin, krawędzie wokół natryskowych
kubki lekko gotowania sprayu. Jeśli masz mały 6 Tin Cup Muffin i tylko
27 lub 28 się babeczki wypełnić resztę połowy studzienek nie wodą i pieczenia
puchar
3. Wymieszać suche składniki (cukier, mąka, kakao, sodę i sól)
w misce.
4. W dużej misce lub miski mieszalnika stoiska ubić jajka till lekko zgęstnieje i blada
kolor
5. Dodać mleko, wanilia, olej i ocet i whisk / pokonać dobrze
6. Dodaj w czekoladzie roztopionym i chłodzone i whisk / bicie aż dobrze połączone
7. Albo dodać mąkę do mokrych składników lub mokrej do mąki i wymieszać
tylko połączyć. Dodaj w wrzącej wody i wymieszać tylko do połączenia. Skrobać
dół boków miski łopatką czy wszystkie suche składniki
włączone
8. Podzielić ciasto równomiernie wśród babeczka kubki
9. Piec 15-18 minut lub do momentu wykałaczka włożona w środku wychodzi czyste i wolne
z okruchów lub topy ciastko odbijać gdy lekko. Pieczony Mine
18 minut.
10. Ostudzić przez 5 min w miseczkach, a następnie usunąć ostrożnie do szafy chłodzącej drutu. Całkowicie ostygnąć przed lukier


Moje uwagi:
Tak jest tylko w tych sody ale działa. Nie staraj się dodać proszek do pieczenia. Wiem, że patrzysz na to i myślisz "Nie wypieki trzeba proszku do pieczenia lub oba proszek z wodą sodową?" No tak, czasami. Jest to ocet, który reaguje z sodą, co pomaga z właściwego zakwasie z masłem. Są całkowicie skały. Są wilgotne, gęste, idealne konsystencja i smak. Nawet 4 dni po które były w lodówce, które w normalnym wysusza je, ale nadal były idealne. Zrobiłem je kilka razy raz mam 26 lub 27 babeczek a innym razem 28. Zależy od tego, jak pełne wypełnić filiżanki. Używam # 16 lody / ciasto miarka wypełnić moje. Jedno pełne roboty szufelka i jeśli mam resztki cieście i trochę wygląd jest mniej wypełniony cieście niż próbuję wyrównać łyżką i dodać więcej ciasto w ten sposób. Chciałbym także SLAM Cupcake patelnie w dół na moje recepty kilka razy (po prostu podnieść równomiernie i niech spadek), aby pomóc trochę w powietrzu bąbelki. Nie jestem pewien, gdzie przeczytałem tę technikę, ale to działa i dobrze jej rodzaj zabawy, aby hałas. Chyba, że ​​piec, podczas gdy dziecko / dzieci / mąż / partnerka śpi. Nie może się spodoba.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation